| ...[ ...İSM@İL-YK...] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_ÜMİT_ Azmi Güccük
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 34 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : arkadaş Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : iiii Kayıt tarihi : 26/01/07
| Konu: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 10:52 | |
| [color=black]
Allah Belanı Versin
[color:8303=#444444:8303]Benim için hep sen vardın Bunu hep senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım
Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun
Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin ya Hayatımı sen mahvettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin
Bomboş yere yaşıyorum Her gün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun
Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen.... | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 34 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : arkadaş Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : iiii Kayıt tarihi : 26/01/07
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 10:55 | |
| Ağlıyorsam Sebebi Var Gülmüyorsam Nedeni Var Acı Dolu Yıllarımın Hesabını Soran Mı Var? Kolay Mıdır Çekip Gitmek İnsafsızın Günahı Var Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Yıllar Geçti Çok Kırgınım Yollar Bitti Çok Yorgunum Hayaldeyim Gelip Görsen Çöle Düşmüş Mecnunum Senle Dolu Seraplarla Ağlayarak Kahroldum Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım ki? Beni Yaktın Amansız
ŞiİR: Kasırgalar Yağdırdın Üzerime Umutsuzluğu Ektin Yüreğime Canın Çıksın İnsafsız Acımadın Hayallerime Hani Hayallerimiz Gerçek Olacaktı? Hani Aşkımız Ebedi Ebedi Olacaktı? Canın Çıksın Canın Çıksın İnsafsız
Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptım Ki? Beni Yaktın Amansız Canın Çıksın İnsafsız Beni Vurdun Zamansız Ben Sana Ne Yaptımki? Beni Yaktın Amansız. | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 10:58 | |
| Günden güne eriyorum Sonum geldi biliyorum Yaraladin beni parçaladin beni Artik sonumu bekliyorum Lanet olsun allahsiz sana Senin yüzünden bak ne çekiyorum
Terkedip beni gittin Bana neler çektirdin Allah canini alsin Hayatimi mahvettin
Neler çektim neler çektim Senin yüzünden senin yüzünden Yaraladin beni parçaladin beni Neyin yüzünden kimin yüzünden Lanet olsun allahsiz sana Gençligim gitti ettiklerinden
Terkedip beni gittin Bana neler çektirdin Allahindan bul zalim Hayatimi mahvettin
Canim aciyor Yüregim kaniyor Ben ne yapacam simdi Tüm dünya gözümde agliyor Bir cani allah alir bilirdim Ama sen sen canimi aldin Hayatimi çaldin Gençligimi gençligimi herseyimi çaldin Lanet olsun allahsiz sana Bahtimada karayazimada Beni sana kul köle yapan kaderime Lanet olsun lanet olsun Lanet lanet
| |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:01 | |
| Özledim Seni - Yurtseven Kardeşler Gözyaşlarım hiç dinmesin Canımdan nefes gitmesin Sensiz dünya hiç dönmesin Sen benimle olmayınca
Özledim seni özledim Her gün yolunu gözledim Döneceksin bir gün diye Göz yaşlarıyla bekledim
Şiir:
Özlemenin ne oldugunu bilirmisin sen Sensiz burda yanıyorum, öluyorum, bitiyorum Sensiz olmak bana en buyuk ceza Gel artik gel gel gel, seni çok seviyorum
Gözlerım sensiz bakmasın Yüregim sensiz atmasın Atan kalbim hiç vurmasın, sen benimle olmayınca Seven kalbim hiç vurmasın, sen benimle olmayınca
Özledim seni özledim Her gün yolunu gözledim Döneceksin bir gün diye Göz yaşlarıyla bekledim
| |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:02 | |
| Son Defa - Yurtseven Kardeşler Doluyor gözlerim unuturmu dersin Soluyor bu canim daha ne beklersin İcimdeki umudu silip atamadim sunu Ben anladim sensiz yatamadim Son defa bebegim yanina varayim Son defa birtanem kollarima sarayim (yüregime sarayim) Son defa sevdigim gözlerine dalayim son defa son defa
Siir: Ayrilik sonum oldu Yanlizlik ise ecelimmis Sevmenin bedeli kefeni giymekmiymis Sorgusuz sualsiz Yasaksiz yanlissiz Benden habersiz gidiyorsun ya Sen gidersen sunu bilki bende giderim Seninle yanlizligim yorgunlugum sensizlikten Son bir kez yanima gelsen son defa son defa Yalvaririm ne olur son defa..
| |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:03 | |
| Elveda - Yurtseven Kardeşler Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti
Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor..elveda
Yıllar boyu aramıştım Seviyorsun çok sanmıştım Çok değiştin sen sevgilim Bilsen nasıl bağlanmıştım Karar verdim ben ..herşey bitti
Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor..elveda
| |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:04 | |
| Git Hadi Git Son bir kez yanıma gel Nasıl gideceksin insafa gel Gözümde yaşlar var silmeye kıyamadım Akan yaşlar senden kaldı canım Her şeyimsin derdin şimdi ne oldun Demek başkasını yerime koydun Söyle onunla gülüm mutlumusun Hadi git sana lanet olsun Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederle her günüm işkence
Bana sen uzaksın Bana sen mezarsın Bir başkasıyla yaşarsın Bu can nasıl dayansın Sen çoktan kararlısın Gideceksen durma şimdi git
Bilmiyordum bilmiyordum beni bir gün terk edeceğini Bilmiyordum bu yüreğime çekilmez acılar vereceğini Peki giderken azıcıkta olsa hiç düşündün mü Bu bensiz ne yapar Bu bensiz nasıl yaşar Ama yok acımadan vurdun sen Var mı be beni bir anda terk edip gitmek Varmı be bana böyle acılar vermek Varmı be seven bu canı ezip geçmek Söyle varmı Peki bu kalp nasıl dayansın Bu can sensiz nasıl yaşasın Yaşamak mı, gülmek mi Sanma yaşarım sanma gülerim Yıkılmışım zaten | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:06 | |
| Eskisi gibi Sevgilim yalvarırım Dön geri Bak ben ağlarım Çok mutsuzum sen olmadan Huzursuzum seni ararım Sensiz olamam ben
Anla beni anla Kurtar Nerelerdeysen kaçıp gel bana Dayanamıyorum muhtacım sana Ne olur ne olur sensiz hastalandım
Beni eskisi gibi al koynuna Sımsıcak nefesinle gel sarıl (sokul) bana Çok yanlızım birtanem tut ellerimi Sarılsam öpebilsem o gözlerini Birleşen ellerimiz bakışan gözlerimiz Hepsini özlüyorum Sen değilmisin sen ağlatan özleten Yalvarırım dayanamam gel gel gel gel
Beni eskisi gibi al koynuna Sımsıcak nefesinle gel sokul bana Çok yanlızım birtanem tut ellerimi Sarılsam öpebilsem o gözlerini
| |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:08 | |
| Istemiyorum seni Vur, hadi vur hadi bir kere daha vur Ne anlar yarali can istersen iki vur Birzamanlar bebegimdin, sevdigimdin her şeyimdin En cok baglandigim, inandigim ask sendin Gönderdigin mesajlar meger hep yalanmis Yasadigimiz o güzel günler hepsi rüyaymis Inanilmaz doyulmaz, anlatilmaz, kanılmaz Hepsi bir anda yok oldu yok bir daha bulunmaz
Kac kere kostum pesinden hayirsiz Yalvardim, yakardim, yikildim sensiz Kan kusturdun bana yazik ettin sevene Sevilmeden sevmenin cezasi budur iste
Ne oldu bize cok yazik Beraber olamadik Sen beni istesende Ben istemiyorum artik
Artik istemiyorum seni Artik sevmiyorum ya seni Lanet olsun sana Girsin bu ask mezara Birgün pisman olsanda Istemem dönme bana
Dönme bana dönme bana Hicran doluyum affetmem gelme bir daha
O sözlerin hala beni yikiyor Yaptiklarin kursun gibi kalbime giriyor Karsiliksız sevenlerin alın yazisi cok acı Sevilmeden sevenlere felek böyle vuruyor
| |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:10 | |
| Bu Şarkının Sözleri Yok Benim bu son mesajımı okuduğunda belki içine yaşlar dolacak Dünyan dönecek çünkü okuduğunda ben hayatta olmayacağımki Sana veda etmeden önce o eski resimdeki yalan mutluluklari izledim Lanet ettim ağladım içmeden sarhoş oldum be Başım döndü hep seni düşündüm Aradım seninle olduğum o güzel günleri Hani sarılırdık şarkılar okurduk Ama duygularımı anlatacak gücüm yok artık O yüzden bu şarkının sözleri yok.. Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Ben ölmüşüm seni sarcak canım yok Seni çok seviyordum o sevenin artık yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok Sensiz ben inan yaşayamadım Seni çok seviyordum o sevenin artık yok
Sevenler duygularini şarkılarla anlatırmış çekilmeyen acılarını dostlarla paylaşırmış
Beni öyle öyle vurdun anlatacak gücüm yok işte bu bu yüzden bu sarkının… | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 33 Sınıf_? : Y-9-B Siteyi Nerden Duydunuz? : ulaş'tan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : DeHşET'üL wAhşet Kayıt tarihi : 15/11/06
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:12 | |
| | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Cuma Şub. 02 2007, 11:13 | |
| Kalmadı - Yurtseven Kardeşler Koparttın gonca gülümü Soldurdun ümidimi Sende kalsın tüm anılar Geri ver yeter kalbimi
Kalmadı hiç bir şey Ne sevgin ne de aşkın Kalmadı hiç bir şey Ne sen ne de adın Kalmadı hiç bir şey Ne sabrım ne de tadım kalmadı hiç bir şey Ne ben ne de canım
Ulaşamıyorum ben sana Yetmiyorsun anlasana Tükettin tükettin artık Ne haldeyim sorsana
Adadım sana ömrümü Unuttun bozduğun sözü Bende kalsın veremem Harcadığın gönlümü
Kalmadı hiç bir şey Ne sevgin ne de aşkın Kalmadı hiç bir şey Ne sen ne de adın Kalmadı hiç bir şey Ne sabrım ne de tadım kalmadı hiç bir şey Ne ben ne de canım
Ulaşamıyorum ben sana Yetmiyorsun anlasana Tükettin tükettin artık Ne haldeyim sorsana
| |
|
| |
deniz_sahil Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 33 Sınıf_? : pal Siteyi Nerden Duydunuz? : ögrenci Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : güzel Kayıt tarihi : 25/11/06
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Paz Şub. 04 2007, 05:23 | |
| evt güzel paylasım da ben kendisini pek sevmedigim için .. yinede emegine saglık! | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Paz Şub. 04 2007, 10:30 | |
| HERKEZİN ZEVKİ FARLIDIR.... ZEVKLER VE RENKLER BENCE TARTIŞILMAZ.... İ.YK... CANSEVER.. | |
|
| |
deniz_sahil Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 33 Sınıf_? : pal Siteyi Nerden Duydunuz? : ögrenci Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : güzel Kayıt tarihi : 25/11/06
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Ptsi Şub. 05 2007, 02:26 | |
| | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Ptsi Şub. 05 2007, 10:52 | |
| ......... ADAM DEĞİLİM ........... UĞRUNDA GENÇLİĞİMİ HARCAMADIM Mİ? YÜZÜNE BAKARSAM ADAM DEĞİLİM......GECELER BOYUNCA SENİ DÜŞÜNÜRSEM ETTİĞİM YEMİNDEN GERİ DÖNERSEM.... YOKLUĞUNA KIZIP BİR KÖŞE BİR KADEH İÇERSEM ADAM DEĞİLİM... DÜŞMANIMSIN ARTIK ÇIKMA ARTIK KARŞIMA LAYİK OLMADIN BENIM AŞKIMA BİR GECE YARISI BENI ARASANDA BENİ ARASANDA CEPİMİ ACARSAM ADAM DEĞİLİM | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
| Konu: Geri: ...[ ...İSM@İL-YK...] Çarş. Şub. 07 2007, 11:57 | |
| en büyük hatayı senle yapmışım o taş kalbinde ben aşk aramısım.... DEMEKTİ YILLARCA BOŞA YANMIŞIM salllaa baba salla................. .herşey boşşşş şşşşş | |
|
| |
| ...[ ...İSM@İL-YK...] | |
|