| şiir | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
amazon Reso AGA
Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 34 Sınıf_? : 10F/C Siteyi Nerden Duydunuz? : buraktan kimdn olcak Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : çok heyecanlı :D Kayıt tarihi : 18/11/06
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 11:20 | |
| Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi
Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim....
İclal Aydın | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 32 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : okuldan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : bayaaa iyiymiş Kayıt tarihi : 22/11/06
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:30 | |
| | |
|
| |
amazon Reso AGA
Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 34 Sınıf_? : 10F/C Siteyi Nerden Duydunuz? : buraktan kimdn olcak Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : çok heyecanlı :D Kayıt tarihi : 18/11/06
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:33 | |
| çok güzel bi şiir ya ben acaba TM ' mi seçseymişim:roll: | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 32 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : okuldan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : bayaaa iyiymiş Kayıt tarihi : 22/11/06
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:40 | |
| | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:49 | |
| ama bu kadar şiir sevmeme rağmen edebiyatım kaç düşcek merak içindeyim doğrusu:x | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:51 | |
| sen hıc meraklanma kesın 5 ya da en dusuk 4 duser | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:52 | |
| hiç öle sanmıorum çünkü AYNUR HOCA dersimize giriooo... | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:55 | |
| tanımıorum ama cok zor soru soru gıbı | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 12:58 | |
| hocanın kendisi komple soru ztn... | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 13:00 | |
| | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 13:09 | |
| | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 13:13 | |
| bız sımdı hocalar hakkında yoruma kaymayalım en iisi sora hocalar kızmasın | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Çarş. Ocak 24 2007, 13:22 | |
| VALLA ben karnemi bi alayım gerçek düşüncelerim ozmn çıkcak meydana amaaaaaa şimdi sölemicem | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 33 Sınıf_? : Y-9-B Siteyi Nerden Duydunuz? : ulaş'tan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : DeHşET'üL wAhşet Kayıt tarihi : 15/11/06
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 04:17 | |
| Ben bi şiirleri depolayım da aktarıyım bi de biz coşalım (gerçi amazonun yanında biz bi hiçiz ama:P)... | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 09:41 | |
| | |
|
| |
amazon Reso AGA
| |
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 10:40 | |
| Belki ben o günden çok daha evvel, köprü başında sallanarak bir sabah vakti gölgemi asfalta salacağım. Belki ben o günden çok daha sonra , matruş çenemde ak bir sakalın izi sağ kalacağım... Ve ben o günden çok daha sonra: sağ kalırsam eğer, şehrin meydan kenarlarında yaslanıp duvarlara son kavgadan benim gibi sağ kalan ihtiyarlara, bayram akşamlarında keman çalacağım... Etrafta mükemmel bir gecenin ışıklı kaldırımları Ve yeni şarkılar söyleyen yeni insanların adımları... | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 33 Sınıf_? : Y-9-B Siteyi Nerden Duydunuz? : ulaş'tan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : DeHşET'üL wAhşet Kayıt tarihi : 15/11/06
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:13 | |
| Ben dedim ama olsun | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:14 | |
| pardon daa olsun sonuçta mahçup oluom çünkü harbiii kendimi bilgili fln hissetcem yalan olmasa tmm derimde ben sadece şiirleri çok severim ayrıca sen dediysen daha çooooooooook saolllll:D | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:18 | |
| doğruları sölüyoz biz salla önemli diiil:D | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:20 | |
| | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:24 | |
| | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:26 | |
| nie utanıyonuz laaaa:oops: | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:27 | |
| benım ıcımden geldı utanmak | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:28 | |
| ben utandm harbiden | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:30 | |
| şurda bizbizeyiz | |
|
| |
amazon Reso AGA
| |
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:34 | |
| Yaaaaaaaaa sendemi izlion yoksa:S:S:S::S:S:S:S | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:36 | |
| yok yaaaaaaaaaaaaaa ama aklıma hep o gelir direkkk bnde onları izlicek bi tip var mı | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:38 | |
| Yaniii anneannem izler kıl olrum walla hiç sevmem izleyenleri:D | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 11:40 | |
| beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:D | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Perş. Ocak 25 2007, 14:01 | |
| Yürüyorum sessiz sessiz anılarımın üstünden Güneş dogmuş gün uyanmış Dibe vurmuş yine bir ben Sorgular bitmiyor ki Nede bu endişem Belkide son gecem bu Yarını bilmeden Son demlerden kaçıp giderken Birkez daha sana dönüyorum ben
| |
|
| |
dArkneSS Azmi Güccük
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 32 Sınıf_? : 9 E Siteyi Nerden Duydunuz? : DUYMADGIM SEY YOK :) Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : İİ YA Kayıt tarihi : 01/12/06
| Konu: Geri: şiir C.tesi Ocak 27 2007, 03:18 | |
| Simdi Ayrıyız Biliyorum Ama hergün seni hatırlamaktan kendimi alamıyorum Sakın yalnıs anlama Seni hatırlayısım Sana olan sevgimin devam ettiginden degil İçimdeki kin ve nefretle dolu olan Duygularımın her gün , her an , her dakika Büyük bir kızla artması Sen benim için Karanlık gecelerin ısıgı Soğuk gecelerin sıcagı Umutsuz gecelerin umuduydun Ama artık Sana olan sevgim Yalnızca; Benim sana karsı olan Büyük haranlıgımdan geriye kalan artık bir sevgi Yasıyorsam Gelecek günlerin bana getirecegine inandıgımdandır.... ki o gün geldiginde Sana geri dönecegimi sanma sakın Çünkü; Senin gururunun bittigi yerde Benim gururum baslayacak ve o günden sonra Seni ölümüne unutmak için yasayacagım Zaten ben seni her gecen gün Unutmaya calısıyorum ama sen Sen varya hiç bir seye degmeyen Zavallı , acımasız birisin Sen öyle alcaksın ki......
_________________ sokaklarda yankılandı adım sensizliğe hiç alışamadım tüm sözlerim küskün sana yine yalnızım AYIŞIĞINDA | |
|
| |
dArkneSS Azmi Güccük
Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 32 Sınıf_? : 9 E Siteyi Nerden Duydunuz? : DUYMADGIM SEY YOK :) Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : İİ YA Kayıt tarihi : 01/12/06
| Konu: Geri: şiir C.tesi Ocak 27 2007, 03:20 | |
| ben seni sevmedim ki gözlerinde açan papatyaları saclarında uçuşan martıları sesinde hayat bulan akşamları SEVDİM !!! ben seni sevmedim ki ellerinde yitirdiğim beni akşamlarımda biten sevgimi gündüzlerimde doğan güneşi SEVDİM !!! ben seni sevmedim ki ben beni sevebilme ihtimalini olmasa bile seviyorum demeni yesermese bile sende olan ben çiçeğini SEVDİM !!! ben seni sevmedim ki sensiz geçen yıllarımı hatırladığımda yıkıldığım akşamları içerken seni unutturan sigaramı SEVDİM !!! ama bilmedin ki sen beni heves saydın bende açan çiçekleri ben zaten seni hiç sevmedim ki niye anlatıyorum sana bu gerçekleri | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir C.tesi Ocak 27 2007, 05:06 | |
| sen varsın benim dünyamda içki içtiğim kadehimde hayal kurduğum alemimde sen varsın yalnız sen
geceleri suskun dünyamda seni arzulayan şu kalbimde sesin nefes alamayan bu bedende sen varsın yalnız sen
| |
|
| |
dArkneSS Azmi Güccük
| Konu: Geri: şiir Ptsi Ocak 29 2007, 09:48 | |
| Seni Seviyorum
HATIRLARMISIN SEVGİLİNDEN AYRILDIĞIN GÜNÜ. HATIRLARMISIN TERKEDİLDİĞİN O İLK GECEYİ, KALBİN YERİNDEN FIRLAYACAKMIŞ GİBİ, HERŞEYE İSYAN EDEN TAVRIYLA ATARKEN, GERİ DÖNMESİ İÇİN,AYAKLARINA KAPANACAK KADAR KÜÇÜLMÜŞKEN, HATTA DAHA İLERİ GİDİP , ONUN GEÇTİĞİ YOLLARI ÖPMEK İSTEDİĞİN O ANLARI HATIRLA. SEVİLMEDEN SEVDİĞİN O GÜNLERİ, AKLINDAN BİR BİR SİLİP ATMAK İSTEDİĞİNİ,YENİ BİR AŞKA KOLLARINI YIRTILANA KADAR AÇMAK İSTEDİĞİNİ,VE BU AŞKTA YAŞAYAMADIKLARINI YAŞAMAK, UMUTLARINA KAVUŞMAK VE YAŞANAN TÜM ACILARI UNUTMAK İSTEDİĞİNİ, ŞİMDİ AŞIK OLMUŞKEN ONU KAYBETMEK İSTEMEDİĞİNİ, MAVİ DÜŞLERE DALMIŞKEN UYANMAK İSTEMEDİĞİNİ, ARTIK BEKLEMEK İSTEMEDİĞİNİ, İŞTİ TAM BUNLARI BULMUŞKEN, VE BUNLARI KAYBETMEMEK İÇİN ŞİMDİ HAYKIR SENİ SEVİYORUM, VE HAYKIRIYORUM AŞKI YARATAN BENİM SEVGİLİM | |
|
| |
dArkneSS Azmi Güccük
| Konu: Geri: şiir Ptsi Ocak 29 2007, 09:51 | |
| Unutamadığımsın
Hiç görmedin senin için akan gözyaşlarımı, Hiç bilmedin seni düşünürken nasıl dalıp gittiğimi Hiç hissetmedin çöl ortasında vadiyi özler gibi seni özlediğimi Unutmaya çalıştım Unutamadım... Sen unutamadığımsın | |
|
| |
amazon Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Salı Ocak 30 2007, 05:29 | |
| Yanıyor duvarlar, beton yanıyor Bombalar yağıyor duman çöküyor Çehennemi dünyada yaşıyoruz biz Kahkahalar atıyor zebanilerimiz
Biz altı kadındık mapus damında Açlığımızla yürürdük halkın bağrına Yüreğimiz yanarken vatan aşkıyla Bedenimizi yaktılar kahkahalarla
Seni çok sevdik ey güzel vatan Ekmeğini hasretini sevdalarını Aynı hasret için ölebiliriz Aynı sevdaiçin ölebiliriz
Yoksulluğumuz kardeştir bizim Aynı kurşunla vururlar bizi Aynı ateşlerde yakarlar bizi Yangınlarda diri diri yakarlar bizi
Altı kadındılar ÖZLEM'le baktılar NİLÜFER çiçekleriydiler yandı kavruldular SEYHAN ırmağında yunup arındılar YAZGÜL'lerinde yaşayacaklar... | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: şiir Salı Ocak 30 2007, 05:34 | |
| | |
|
| |
dArkneSS Azmi Güccük
| Konu: Geri: şiir C.tesi Şub. 10 2007, 12:32 | |
| ASK CARPTI BENİ......... Aşk Çarptı BeniAşk kelimesinin anlamını bilmezidim, Aşka inanana için için güleridim, Aşkı ben boş, gereksiz bir duygu sanıridim, Aşk çarptı beni yerden yere vurdu savurdu.
İnsan ne olduğunu dahi hiç anlamıyor, Aç kalıyor, susuz kalıyor hiç bilemiyor, Sarhoştan farkı yok kendine hiç gelemiyor, Aşk çarptı beni hemen de hesabını sordu.
Aşığım ben aşık, içim alev alev yanıyor, Aşk sarhoşuyum başım fena halde dönüyor, Hançer yemişten beterim, yüreğim kanıyor, Aşk çarptı beni tuttu ta canevimden vurdu.
Aşk; yemekmiş, suymuş, içmem gereken doluymuş, Aşk; sevenlerin, sevgililerin bir yoluymuş, Aşk; en güzel şeymiş, güzelliklerle doluymuş, Aşk çarptı beni ağına alıp tuzak kurdu.
Abbas der aşkı aşık olunca ben anladım, Sevdim, seviyorum hiç sevgiye ben doymadım, İğne batırdılar acısını hiç duymadım, Aşk çarptı beni ateş gibi yaktı kavurdu | |
|
| |
| şiir | |
|