| Damarın kralı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SeRhaT Reso AGA
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 33 Sınıf_? : Y-9-B Siteyi Nerden Duydunuz? : ulaş'tan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : DeHşET'üL wAhşet Kayıt tarihi : 15/11/06
| Konu: Damarın kralı Salı Ara. 19 2006, 11:09 | |
| Çok şey geldi şu başıma Dost çıkmadı hiç karşıma Pişman oldum doğduğuma Hasret bana dertler
Şansım gülmez yüzüm gülmez Dertlerime derman gelmez Mutluluk hiç beni bilmez Hasret bana dertler bana
Eller aldı muradımı Mutlulukdan aşktan yana Benim kalbim hala sana Hasret bana dertler bana
Şansım gülmez yüzüm gülmez Dertlerime derman gelmez Mutluluk hiç beni bilmez Hasret bana dertler bana | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 32 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : okuldan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : bayaaa iyiymiş Kayıt tarihi : 22/11/06
| Konu: Geri: Damarın kralı Ptsi Ocak 22 2007, 11:49 | |
| bunun ustune ne damarlar var la | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 32 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : okuldan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : bayaaa iyiymiş Kayıt tarihi : 22/11/06
| Konu: Geri: Damarın kralı Ptsi Ocak 22 2007, 11:49 | |
| | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 33 Sınıf_? : Y-9-B Siteyi Nerden Duydunuz? : ulaş'tan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : DeHşET'üL wAhşet Kayıt tarihi : 15/11/06
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Ocak 23 2007, 09:10 | |
| | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Ocak 23 2007, 10:18 | |
| guzelde olum ne damarlar var | |
|
| |
EmİnCAN Reso AGA
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Ocak 23 2007, 10:19 | |
| | |
|
| |
amazon Reso AGA
Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 34 Sınıf_? : 10F/C Siteyi Nerden Duydunuz? : buraktan kimdn olcak Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : çok heyecanlı :D Kayıt tarihi : 18/11/06
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Ocak 23 2007, 10:49 | |
| size damarın alasını yazcm | |
|
| |
amazon Reso AGA
Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 34 Sınıf_? : 10F/C Siteyi Nerden Duydunuz? : buraktan kimdn olcak Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : çok heyecanlı :D Kayıt tarihi : 18/11/06
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Ocak 23 2007, 10:53 | |
| Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm olmadı
Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi
Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma
Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: Damarın kralı Perş. Ocak 25 2007, 03:37 | |
| OoOOOOOOoo00000OOOoO:cheers: Helal saNA! | |
|
| |
uğur Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 33 Sınıf_? : 10/E Siteyi Nerden Duydunuz? : arkadaşlardan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : süper Kayıt tarihi : 09/12/06
| Konu: DEDİKODUKÖŞESİ Salı Şub. 20 2007, 08:33 | |
| yaw ne damarı bunlar damardan başka herşeye benzio varmı cengiz kurt oğlu gibisi | |
|
| |
_ÜMİT_ Azmi Güccük
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 34 Sınıf_? : polatlı Siteyi Nerden Duydunuz? : arkadaş Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : iiii Kayıt tarihi : 26/01/07
| Konu: Geri: Damarın kralı Cuma Şub. 23 2007, 09:35 | |
| her kişiye göre farklı bir damar vardır... ne ferdi ne ibo anlar halimi sen söyle MÜSLÜM baba konussana yawwww | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Haz. 26 2007, 09:58 | |
| La ben berkcan aq senin ne işin war la burda CnC nin asi genci olum biz kötü bi sanatlıyız :D:D: | |
|
| |
SeRhaT Reso AGA
| Konu: Geri: Damarın kralı Salı Haz. 26 2007, 09:58 | |
| Endüstri meslek kol gibi destek | |
|
| |
uğur Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 33 Sınıf_? : 10/E Siteyi Nerden Duydunuz? : arkadaşlardan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : süper Kayıt tarihi : 09/12/06
| Konu: DEDİKODUKÖŞESi Paz Ekim 28 2007, 03:12 | |
| damar deyince KADİR TAPUCUNUN üzerine adam tanımam sevda gemileri şarkısını bi kere dinleyin muhteşem:twisted: | |
|
| |
| Damarın kralı | |
|