| ..... ETİKET.... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
killer_s Misafir
| Konu: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 09:30 | |
| |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 09:32 | |
| ACI¦Derinleri gösteren ayna.YAŞAM¦Ne yöne aktığını bilmeyen su.DÜNYA¦Hancı bizler yolcu.ZAMAN¦Gidişi ortalık ışımadan gelişi çağırmadan.UMUT¦Bizleri taşıyan düş köprüsü.TESELLݦİnanma,bir hiçliğin kanıtı.SABIR¦Beynin,aklın gücü.HÜZÜN¦Anıların gücüyle bilenip saplanır yüreğe.ÖLÜM¦Her şeyde olduğu gibi tanrının emri.SEVGݦTemel unsur,yüreğimizin unutulmuş dili.
ağlamak için gözden yaşmı akmalı?dudaklar gülerken insan ağlayamaz mı?sevmek için güzelemi bakmalı?çirkin bir tende güzel bir ruh kalbi bağlayamazmı?hasret özlenenden uzakmı kalmaktır,özlenen yakındayken hicran duyulamazmı?hırsızlık para malmı çalmaktır?saadet çalmak hırsızlık olamazmı?solması için gülü dalındanmı koparmalı?pembe bir gonca iken gül dalında solmazmı?
Konuşsana Birtanem Neden Susuyorsun ...:Konuşsana ßirtanem Neden hep susuyorsun susmak neyi haLLeder neden anLatmıyorsun..!GizLeme ne olursun sakLama hisLerini Sende ßana aşıksın hemde deliLer gißi.!Neden suskun gözlerin Neden mahSun ßakıyor GözLerin gözLerimden Sanki ßir Şey SakLıyor...!
Güneşin ışığındasın, gecenin karanlığında...Suyun damlasındasın, selin coşkusunda... Kimi yanımdasın, kimi rüyamda...Ama hep aklımdasın. Bunu unutma..
Güneş batmak üzere. Ulu çınarların yaprakları sararıp yere düşmüş. Sağlı-sollu ağaçlar, arasında dar, kıvrımlı bir yol. Yolda birisi, ben, yürüyorum. Sonra, uzaktan kendime bakıyorum. Hüzün kaplıyor içimi. Aslında ben duruyorum, toprak kayıp gidiyor ayaklarımın altından. Yaşam akıp gidiyor. Tekrar hüzün...
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun...
Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz...Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın...
K1aranLık G1ecede Marifet D1eğiLdir Y1ıLdızLarı G1örmek , G1ündüzLeri Y1ıLdızLarı G1öreßiLmek M1arifet , A$ık olmak ÖnemLi D1eğiL , ßir Ömür ßoyu SeVeßiLMeK MaRiféTn161=.
Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!
SeRSeRi...Canımsın Benım.(ARAMAM) !!! TÜM ANADOLU DUYSUN!!! |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 09:37 | |
| Aşk Acısı Aşk, insanoğlunun hissettiği en güzel duygu... Onunla beraberken çok mutlu ve huzurlusunuz... Ama ne yazık ki, aşkınız sonsuza kadar devam edemiyor...
FIRTINALI başlayan aşklar kasırgayla sona erebilir. Ama işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Onunla yaşadığınız unutulmaz anlar sizin için bir kabusa dönüşebilir. Bu durumda yaşanan güzelliklerin ardından her şeyin bittiğine inanmak elbette ki çok zor. Fakat bu zor dönemi aşmanın da yolları var. Yeter ki kendinizi iyi hissetmekten alıkoymayın. Unutmayın kendinizi harap ederek hiçbir yere varamazsınız. Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için şunları öneriyor: NELER OLDUĞUNU SÖYLERSENİZ EĞER CVP VEREBİLİRİM YETER Kİ SİZ İSTEYİN... BENDEN BU KADAR.... |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 09:45 | |
| Küçük şeylerden zevk almaya çalışın, mutlu olmak sizin elinizde. Güçlü olun ve onun sizi hak etmediğini düşünün. * Tüm bunların ardından, kendinizi asla yeniden aşık olmaya zorlamayın. * Sizi en mutlu eden şeyleri yeniden düşünün, o olmadan önce neler yapardınız şöyle bir sayın. * Tüm bunlara rağmen içinde bulunduğunuz zor durumdan kendinizi bir türlü kurtaramıyorsanız, mutlaka bir psikoloğa başvurmalısınız. |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 09:50 | |
| Sosyal yaşamdan kopmayın. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ancak yalnızlık, kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacak, sizi daha çok yıpratacaktır. Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin, belki de onları uzun zamandır ihmal ediyordunuz. * Onunla beraberken yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri yapın. Size, onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırın. * İmkanınız varsa kendinize yakın hissettiğiniz biriyle küçük bir tatil yapın. Kafanızı toplamanız için faydalı olur. |
|
| |
P-U-N-K Lise 2
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 32 Sınıf_? : 9 D Siteyi Nerden Duydunuz? : DUYMAYAN MI KALDI... Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : hoş Kayıt tarihi : 01/12/06
| |
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 10:11 | |
| OZAMAN SENDE BENİM YAPACAĞIMIYAP ÖL... OLMAZ MI... OLUR OLUR OLSUN YAŞAMAKTANSA ÖLÜRÜM DAHA İYİ ... |
|
| |
P-U-N-K Lise 2
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 32 Sınıf_? : 9 D Siteyi Nerden Duydunuz? : DUYMAYAN MI KALDI... Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : hoş Kayıt tarihi : 01/12/06
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 10:28 | |
| ölümek cözüm mü sence ono doya doya sevmek varken:heart: | |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 10:34 | |
| ... orasıda öyle ama wallaha bana dese öl dese ölürüm... ben sadece onu biliyorum.... |
|
| |
P-U-N-K Lise 2
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 11:01 | |
| BEN ZATEN OLMUSUM DE AGLAYANM YOKK:cry: | |
|
| |
OK_öter_AN Lise 1
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 35 Sınıf_? : kafanı takma sen Siteyi Nerden Duydunuz? : ortam geniş Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : güzel Kayıt tarihi : 01/12/06
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 13:05 | |
| valla arkadaslarben bunu bilirim bunu solerim HİÇ BİŞEY İÇİN DEGMİO bir gun hepsi unutuluo hepsi gecio hayatı hiç kimseye baglamayın.ama askı da yasayın tadında tabiki (cok mu bilmişim yksa) | |
|
| |
P-U-N-K Lise 2
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 13:35 | |
| haklısın ya bırıne cok önem verysun am sonra bi bakıyon o seni unutmus sen onu unutmadan | |
|
| |
P-U-N-K Lise 2
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 13:55 | |
| zaten ask bu yasta nekadr icten oda bir tatsma knusu ... yani insan kndni hc üzmemeli herseyi yasmlı ama kndisine omem vermyeni oda onosemmli YANİ BOLE SEYLERİ KAFAMA TAMMK DAHA İİ ben takmam da:lol: takn arkdslrmz da takmamyı calssnlar ... | |
|
| |
OK_öter_AN Lise 1
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 35 Sınıf_? : kafanı takma sen Siteyi Nerden Duydunuz? : ortam geniş Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : güzel Kayıt tarihi : 01/12/06
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 14:11 | |
| budur abii işte bu kadar:cheers: seni takmayanı sen nie takcan salla gitsin dimi ama:face: | |
|
| |
hÜsEYiN Reso AGA
Mesaj Sayısı : 200 Yaş : 36 Sınıf_? : H@B@B@M Siteyi Nerden Duydunuz? : adminden Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : süper Kayıt tarihi : 15/11/06
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Ptsi Ara. 11 2006, 16:18 | |
| her şeyi zamanında ve tadında yaşayın pişmanlık asla olmasın | |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 09:08 | |
| HÜSEYİN TAMAM VE SİZİN DEDİĞİNİZDE DOĞRU AMA... BEN EN ÇOK NEYE ÖZÜLÜYORUM BİLİYORMUSUN HÜSEYİN... BEN 4 SENE BOYUNCA BİR KIZI ÖLESİYE SEWDİM ONA ÖZÜLMÜYORUM... HİÇ ARKADAŞLARLA BİRAZ TARTIŞINCA BANA ŞUNLARI SÖYLÜYORLAR: BİR KIZI 4 SENE SEWDİM KIZIN PEŞİNDE KOŞTUN KIZ SANA YÜZ BİLE WERMİYOR DİYORLAR... iŞTE BEN BU SÖZLERE YIKILIYORUM... NASIL UNUTACAM BİLMİYORUM... ŞUNU YAZMIŞLAR SENİ TAKMAYANI SENDE TAKMA DEMİŞLER... YÜREKTEN KALPTEN SEWDİN İSE İŞTE ONU YAPAMAZSIN... aLLAH kAHRETSİN (ARAMAM) YİNE KONUŞTU... DEĞİL Mİ ( BEŞİKTAŞLI) |
|
| |
OK_öter_AN Lise 1
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 10:47 | |
| bak bunu tum samimiyetimle soluorum unutucaksın bizde yasadık kendi capımızda bişileer bizde sevdik ama bi b.k olmadı sonucta | |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 10:48 | |
| DOĞRUDUR SEWMİŞSİNDİR AMA BEN UNUTAMIYORUM BE___ NASIL OLACAK ONUDA BİLMİYORUM... İNŞALLAH UNUTURUM NE DİYİM... .. |
|
| |
OK_öter_AN Lise 1
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 10:52 | |
| zamanla kerdes zamnla sabretcen | |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 10:56 | |
| EWET BANA TEK BİR ŞEY UNUTTURUR ODA ZAMAN.ZAMAN.ZAMAN |
|
| |
P-U-N-K Lise 2
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 11:21 | |
| ya baska birini bulursun ve zaten gercek askı bıldgunda onu unutman icin zaman bile etkili olmaz ZATEN HİC UNUTMASN OLESİYE SEVERSİN... | |
|
| |
TuNNcéR Azmi Güccük
Mesaj Sayısı : 116 Yaş : 35 Sınıf_? : 11TM/A Siteyi Nerden Duydunuz? : arkadaşdan Tek Kelimeyle Sitemizi Nasıl Buldunuz? : güzel Kayıt tarihi : 09/12/06
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Salı Ara. 12 2006, 11:36 | |
| ya killer serseri harbiden takma kafana o kadar buda gelir geçer muhakkak unutursun bigün | |
|
| |
killer_s Misafir
| Konu: Geri: ..... ETİKET.... Paz Ara. 24 2006, 10:05 | |
| saol... tuncer... takmıyacam desemde ben takarım yalan söylemeye hiç gerek yok... aklımdan çıkmıyor... Yİne Saol KardeŞ... İçmiyorsun DEil mi.... bIrak böyle Daha Huzurlu.... |
|
| |
| ..... ETİKET.... | |
|